Lycka:-) – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Lycka:-)

Att jag har en underbar man är ingen hemlis men det finns en liten pluss i kanten hos honom!

Han gillar fotboll lika lite som jag gör!!

Det är lycka det:-) Nu slipper vi, så här i vm:s tider, tjafsa om tv:n mm som många andra par gör….
I stället så kan vi tillsammans svära över det dåliga tv-utbudet som kommer att visas på tv:n:-D

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Jag är jätteintresserad av fotboll men det är inte min sambo, DOCK fick jag honom att bli MER intresserad än vad jag är genom att säga att man ju kan tippa på matcherna och vinna pengar. Han gillar nämligen alla slags tips. Så nu sitter han bänkad vid varenda j*la match:-D

 2. Caroline

  Mirka, när ska du sätta in en bild på nytillskottet i ramen där upp bland dina andra trollungar? 😉

 3. Trillingmamman

  Hej Mirka!

  Tack för inlägget :-). Måste ju bara säga att jag har en lika fantastisk karl jag med ;-). Nog för att han gillar sport men helst egna utmaningar, inte 5648756965 timmar framför VM.. HA HA HA. Inte jag heller… tycker om galna utmaningar visst men är absolut inte sundheten själv ( bara galen ).

  Känner mig piggare även om det inte har blivit jordgubbar varje dag, snarare vila utan barn. Men tröttheten kom ganska snabbt hemma igen då man väcktes upp till verkligheten igen med sju underbara barn hemma ;-).

  Nu väntas Västerås som nästa långledighet utan barn. Men innan dess har vi ett par turer att göra. Kronprinsessans giftermål ( tänker inte titta men åka in med barnen, Thomas står vakt på Skeppsbron ) och sen en tur runt midsommar också. Där mellan kommer jag att jobba halva dagar också. Ingen rast ingen ro! Men det är det å andra sidan att vara hemma med, fullt ös alltså ;-).

  Vad har ni för bil i vanliga fall ( lite nyfiken bara ).
  Vi hade "Bettan" som smeknamn förut men på våran gamla mercedes ( och innan alla barn kom ). Men det namnet försvann lika fort för den bilen strulade utav bara h*%#¤e.

  Kul och läsa att du också inte hinner med drickandet eller rättare sagt hade ett vilt ungdomsliv. Känner så igen det själv… man missar inget även om det är rätt gott att ta sig ett glas ibland. Får se hur det blir till min 35-års dag i augusti :-)))).

  Hoppas ni alla i familjen MÅR GOTT! Ha det bäst så länge..

  Kramar Eva

 4. jessica

  Förstår precis vad du menar 😀
  Vi har ju vart med att spela in lite innan ''fuskbyggarna'' så det där med kameran glömmer man ju lite men 8 timmar och 3 dagar i veckan blir ganska mycket när det gäller tio veckor:-)

  Barnen vill jag är tveksam Thomas gör som jag vill 😀

  Hoppas du får en fin dag!
  Kram / Jessica!

 5. gammelgrannen

  Hallå Mirka. Du har ju flera gånger påtalat att jag inte läser din blogg. Nu hade jag det dödligt lugnt på jobbet och slog död på några timmar med surfande. Tänkte då på dig och din blogg. Har inte läst allt, utan bara allt från skolavslutningen. Läste dock om kvinnan som var tpnårsförälder. Du vet ju hur jag har det, eller hur??? Inga problem, lugna gatan. Du vet vem du ska fråga om råd hos sedan, eller hur??? Är ledig måndag och tisdag, så vi kanske ska ta och träffs för en fika? Hör av dig, du vet var mitt hus bor :)))

 6. Mirka

  Härligt att vi är flera som lyckats fånga en karl som inte är helt sportgalen:-D:-D

  Daniella:
  Vanlig cola (men helst fanta!)
  Barnmorska
  Inget av de faktiskt! Häst däremot:-D
  Grilla korv
  Öl
  Jag har haft möjligheter till att dricka alkohol mellan graviditeterna eftersom jag aldrig ammat länge MEN dricker oerhört sällan, möjligtvis en cider nån gång på sommaren vid grillning! Full har jag inte varit sen nån gång innan jag fick Jennifer/Benny. Fast så mycket fylla som det blev för mig under mina unga år (innan Peter+barnen)så räckte det för flera livstid….och det är absolut inget jag saknar:-D

  Camilla: Hockey kan vi med slötitta på, speciellt när Fin-Swe spelar:-D

  Helena: Iår får vi nöja oss med att göra dagsutflykter då vi inte får plats i en bil.Så det blir nog Skansen, ev Furuvik mm.
  Innan Peters semester börjar så finns det bra dagskollo här i närheten som är populär för de stora barnen:-D
  AnnKarin: Jo, jag har en stadig flöde av besökare…runt 2000/dag (ibland mindre ibland fler)S Jag vet inte hur man kan tjäna en peng på bloggen, kan inget om sånt;-) Undrar där emot hur man gör för att få hålla i tävlingar??

 7. Johanna

  Jag har oxå en sådan fantastisk man 🙂 Här blir det ingen fotboll!!! Det är tur att man väljer rätt från början HAHA

  Kram kram

 8. annkatrin

  Samma här när det gäller fotboll. Är det hockey så blir det annat 😉 Men det är inte ett MÅSTE för guben min.
  Men du har sjukt många besökare på din blogg, 94 st idag klockan 06.20 på morgonen. Varför har du inte reklam och tjänar en hacka?
  Ha en bra dag.

 9. Helena

  Vad ska ni göra i sommar Mirka? Några resplaner? Ser ni fortfarande efter hus? Vad gör kevin som väl är äldst hela sommarlovet? Trevlig sommar!

 10. Mamma mia

  Det är lika mycket lycka hemma hos oss. Skulle aldrig stå ut med en karl som sitter dygnet runt framför TV:n för att kolla på sport eller annat.

 11. camilla

  Ja, vi har tydligen samma smak när det gäller namn:). Vi har mer saker gemensamt oxå har jag kommit på hi,hi. Många barn, gillar att baka tårtor,tycker om Finland.Vi klarar oss bra utan fotboll hi,hi. Men Hockey vill vi gärna inte missa här ,även om det blir lite "krig" när Sverige o Finland spelar ha,ha.sköt om er och ha en underbar helg!!kram.

 12. Daniella

  Fem frågor till Mirka:
  Cola light eller vanlig cola?
  Drömyrke?
  Hund eller katt?
  Grilla korv eller hamburgare?
  Öl eller vin?

 13. jessica

  Vad kul att du läser min blogg:)
  Gissa om det tog en stund innan jag kände igen dig när ni var på Familjen annorlunda,men när jag kom på det:D så sa jag jag känner henne ju ''via min blogg''
  hihihi!!

  Hur var det att vara med och spela in allt 8 timmar 3 dagar i veckan är mycket i mina ögon:)

  Grattis till nytillskottet!

  Många kramar!
  /Jessica

  Tv4 har kontaktat oss om vi kan vara med 'igen'

  Är det något vi ska hoppa på tycker du?

 14. Karin

  Jaså, är det fotbolls-VM? Trots två tonårskillar i familjen med tillhörande pappa visste jag faktiskt inte det. De är också totalt ointresserade av fotboll – liksom jag och så ni då Mirka! Man får väl köpa sig några bra filmer, vi har tv genom Telia, där kan man "hyra" direkt genom burken. Det är faktiskt riktigt bra. Usch, idag har det regnat hela dagen, så tråkigt!! Kram Karin