Fredag – Trettonbarnsmamman
mirkak

Trettonbarnsmamman

Fredag

Shit pommfritt, vad veckorna går fort!
Idag skulle jag ha jobbat men sjukskrev mig efter en nästan sömnlös natt:-( Har haft så ont i fogarna och magkatarren har kommit för att stanna. När magkramperna kommer så känns det som att någon vrider en kniv i mellangärdet…..inte skönt med andra ord:-( Och sen är tarmsystemet lite ur fuktion med:-(
Fika likadana mag-problem när jag väntade Thor och testade olika preparat men inget av de hjälpte:-( Det blev bara bättre av mycket vila…..så fort jag stressade lite så kom skiten tillbaka….
Så nu ska jag vila kroppen så mycket som det går under helgen…..

                  * * * * * * *

Har fått en fråga ang. hur jag håller ordning på allas strumpor……

Jag köper alltid olika motiver på strumporna!! Då vet jag enkelt vilka som tillhör vem:-D
Tvätt blir det ju mycket och kommer lätt upp till 3 maskiner/dag minst……

                  * * * * * * *

Har under dagen grunnat på en speciell blogg-inlägg som någon jubel-idiot har skrivit om programmet fam. annorlunda och oss med många barn…..
Denna människa hade skrivit till både Carola och Tina och ville att de skulle läsa på h*ns blogg, det var så jag hittade den…..
Det idioten hade skrivit var något fruktansvärt hjärndött, idiotiskt mm *morr*
Jag känner dock att det inte är värt att kommentera inlägget över huvud taget, det nöjet ska inte h*n få!!
Men jag blir förvånad över vad det finns för människor “out there”!?!
Nä, har anmält inlägget och hoppas att den tas bort helt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
mirkak

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa

  Jobbigt att du har magkatarr. =0/ Själv har jag haft det i ca 15 år så jag vet precis hur det är. Magen mår ganska ofta dåligt och jag mår illa och har halsbränna var och varannan dag ibland känns det som. :S

  Hoppas allt är bra trots det. =0)

  Det är väldigt kul att följa er i Familjen annorlunda. Fascinerande hur ni klarar av att ha så många barn och få det att funka bra. =0)

  Kram från Lisa!

 2. Mirka

  Anonym: Vi vet att det bor en flicka i magen denna gång:-)
  Jag tycker inte om att laga mat och har jättedålig fantasi när det gäller matlagning! Men baka, det är min grej här i livet:-D Älskar att baka!
  Favoritmiddag…hmm… Hel stek med potatis och sås av skyn kanske:-)

  Anna: Det blir jättegott med chokladbitar i muffins tycker jag:-) Mina barns och även deras kompisars favoriter är kladdchokladmuffinsen utan tvekan! Med eller utan "upp-piffning"

 3. Anna

  Tänkte göra dina muffins med godis till barnkalaset. Har du testat med choklad i? Eller blir det för kletigt? Vilka muffins är dina barnsfavoriter? Tack för du delade med dig…

 4. Mirka

  Elsa: I allmänhet blir vi bra bemötta tycker jag. Vissa kan säga typ "Ooh, vad jobbigt!", " stackars dig!" mm men ofta är det nog mest nyfikna frågor bara:-) De elakare eller dummare kommentarerna kommer bakom ryggen tyvärr:-(
  Tror nog inte att barnen får så mycket kommentarer i skolan o så men många av deras kompisar gillar att komma hem till oss för att det finns många barn här:-D
  Tess W: Jag har testat det mesta reseptfria + sånt som jag fått av en läkare men vila har varit det bästa medicinen….
  Mina fogbesvär försvinner rätt snabbt efter förlossningen som tur är:-)
  Kramar

 5. Tess W

  Vad tråkigt att de som inte gillar en blogg inte bara kan sluta läsa utan måste spy sin galla över den!!

  Min mage krånglade också mycket med 3:an jag åt något från apoteket men kommer inte på vad det heter. Om du provar olika saker har du säkert provat det också men du kan ju prata med apoteket de har kanske nån idé.
  Annars tycker jag att du skall tala med en läkare, ingen idé att gå och må dåligt i onödan!

  Har tyvärr fortfarande problem med fogarna fast lilltjejen är 18 månader så här får det räcka med tre barn, min kropp säger ifrån på andra sätt också och 3:an är en bonus som jag länge trodde att vi skulle få va utan!
  Men hon kom och det är nog för mig( om inte om fanns skulle jag vilja ha massor av barn men om finns tyvärr!)Många får ju inte de barn de vill så jag är bara lycklig för de jag fått!!

  Opps detta blev längre än jag tänkt hoppas det är ok!
  Längtar till måndag!
  Stora kramar Tess W

 6. Elsa

  Finns alldeles för många konstiga människor/idioter. Undrar bara hur ni bli bemötta av folk i allmänhet? Är folk trevliga eller har dem en negativ attityd? Får barnen många kommentarer i skolan?
  Ha en bra helg och vila så mycket du kan!