Trettonbarnsmamman

Bitmärke, hejdå mm

Stackars lille Thor som blev biten igår på dagis:-( Han fick ett rejält märke efter det…..på kinden!

I söndags hade vi vår sista filmningsdag och det kändes väldigt konstigt!
Vår team har varit så underbart goa så det kommer att kännas konstigt att de inte kommer till oss nåt mera:-(
Vi alla kommer att sakna de……
Fast igår kom Håkan bråkan (filmaren) förbi oss med sin son för att hämta alla sista grejerna teamet hade kvar hos oss. Och gulliga, snälla Håkan köpte kinamat med sig åt oss allihopa!! Det var såå trevligt att kunna sitta ner och äta middag tillsammans ”privat” och maten var jättegod:-) Tusen tack Håkan och Ludvig;-)

På lördag har vi dax för kalas åter igen och nu ska Linnéa (fyller 10år på tors) och twinsen Alice och Oliver (fyller 3år på sön) firas:-)
Idag Åkte jag med min mor och handlade lite presenter åt de fast måste komplitera lite till då jag inte hittade allt i present väg…..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mirka

  Tack Renée:-)
  Jill: Ja, folk tror nog att alla med jätte många barn är typ feta och jätte slitna:-D Men inte det då..nog för att jag känner mig som 90 år ibland:-D

 2. Jill

  shit, scrollade igenom din blogg. TIO BARN?! Jag måste säga på bilderna där du är med ser du inte sliten ut. Och ser deffenetift inte ut som en tiobarnsmamma. (hur nu dom ser ut hahaha!)

 3. Lisa

  ajajaj. Min minste son blev biten på armen o det märket satt i flera dagar. När kommer ni på tv då? Ska bli intressant o se!
  Kramar.

 4. paola

  Hej!
  Det känner jag igen min 4-åring ,då 2-år, blev också biten på kinden. Killen som bet henne, bet alla han kom åt. Min tjej kommer ihåg det än i dag.

  Ser också fram emot att få se er snart på tv 🙂

  kramar