Spark i baken

Fräschaste pizzan!

Mozzarella, färsk tomat och en massa ruccola.
Mozzarella, färsk tomat och en massa ruccola.

Nu har vi checkat in på vårt hotell i Rom och i min mage ligger just nu godaste pizzan och myser. Jag har hört folk säga att pizzorna i Italien inte är så goda, men jag var mer än nöjd med min fräscha och goda pizza. Påminde mer om mozzarellasallad på grillat tortillabröd, men såååå nice.

Eftersom vi glömde kameran på rummet så fick vi gå tillbaka och hämta den (tog matbilden med mobilen), men nu ska vi ta en promenad och spana in staden. Känns fantastiskt med semester!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Det där med pizzorna förstår jag inte hur någon kan säga, det är ju i Italy det händer, det är där det är riktiga ingredienser, riktig olivolja och inget kebabslabb. Njut!

  2. Erica

    Å! Pizza i Rom! Kan det bli underbarare?! Var där förra veckan och längtar redan tillbaka. Njut av världens underbaraste stad! Ett tips på ett perfekt lunchställe med otroliga sallader med en massa fantasifulla blandningar: Gina’s Eat & Drink. Ligger i närheten av Spanska trappan, nästa gata tvärgata till höger om man står med ryggen mot där man kommer upp ur tunnelbanan. (Samma gata som bla Escadas shop)

  3. Anna S

    Jomen pizzorna i Italien är ju jättegoda! Min bästa vän bor i Florens och där har jag käkat en hel del pizza. Man köper på små ställen, hål i väggen, och äter i farten. Som så mycket annat i Italien, inget land där man sitter och långfikar. 🙂 Resten av maten är också otroligt god i alla fall i Florens. Pröva tomatsoppan – to die for! Gjord på färska tomater och gammalt bröd. Mmmm. Ha det alldeles underbart på resan!

  4. Sara

    Åh, Rom som är så fint, var där i våras och jag kan verkligen rekommendera alla de romerska gamla sevärdheterna, så häftigt att de kunde bygga så fantastiska byggnader redan då. Ha en underbar smekmånad!