Header Image

Spark i baken

Spark i baken är en av Sveriges största träningsbloggar. Terese Alvén är aktuell med boken ”Träna tillsammans med familjen”, en inspirerande bok för föräldrar med barn 0-12 år. Hon föreläser också mycket med utgång från sin förra bok ”Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild”, frilansar som skribent och webbredaktör.

Test: Green n Lean

Publicerad,
Green n' Lean-burgare.
Green n Lean-burgare.

Jag har testat mig igenom Green n´Leans produkter som jag gillar då de är ekologiska och KRAV-märkta. Alla produkter föll mig inte riktigt i smaken, men det beror ju lite på vad man gillar. Jag gillade mest burgaren gjord på helkorn av dinkel, nakenhavre, ärtor, lök, havssalt och kryddor samt morotsbollarna som har ett liknande innehåll men med morötter istället för lök.

Alla produkterna liknar varandra i konsistenten, men tack vare olika kryddor och olika grönsaker och rotfrukter som ingredienser blir smaken annorlunda.

Green n Leans morotsbollar.
Green n Leans morotsbollar.

Ibland så har man varken tid eller lust att laga mat, och då tycker jag det är bra att det finns okej alternativ som bara är att steka på tillsammans med valfritt tillbehör.

5 Kommentarer

  1. Åh, Green´n lean låg jättenära mitt jobb förut, då åt jag där rätt ofta. Sen flyttade de – vet inte var?

  2. Jaha – de finns inte som restaurang längre enligt hemsidan, det förklarar ju saken… 🙂

  3. Tack för tipset! Måste jag såklart testa! 🙂

  4. Morotsbollarna måste jag testa! Ser riktigt gott ut!

  5. ..och Green n Lean är helt svenskt ekologiskt. Alltså ingen importerad genmanipulerde soja.
    Har också läst att gluteneffekten från vetet försvinner eftersom råvarorna har groddats. Kanon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *