Det finns mycket spännande att stoppa i min favoriträtt kyckling i ugn just nu. Senaste versionen här hemma bestod av skogschampinjoner, sötpotatis, morötter, broccoli, gulbetor, brysselkål och kyckling. På med örtsalt, olja, lite flingsalt och svartpeppar och in i ugnen tills kycklingen är genomstekt. Valfri kall sås till passar bra. Fräscht, gott och passar utmärkt en höstmiddag mitt i veckan eller till helgen. Till lunch åt jag idag de sista resterna från laddningen ni ser på bilden här ovan, men det blir nog en ny omgång snart igen. En av de maträtterna som jag gärna återkommer till ofta och bara byter ut de olika grönsakerna och rotfrukterna.
Perfekt höstmat
Kommentarer
Lämna ett svar
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Hej!
Dehär ser ju jättegott ut! Skall absolut provlaga det, men jag har bara en fråga: hur gör du med kycklingen? Försteker du den? 🙂
Tack på förhand!
Nej, bara in i ugnen.
Så gott och enkelt! Och så kan man ju passa på att göra en stor sats så att det räcker till några lunchlådor också 🙂
Och så vackert att titta på!