Spark i baken

Pannkaksrester?!

crepes

Har du pannkakor kvar från torsdagens middag? Varför inte svänga ihop några goda fyllda crepes. Barnen fick pannkakor tidigare i veckan när mormor var barnvakt och när jag hittade resterna i kylen blev det god middag med smak av svamp, kalkon och spenat. Allt lite härligt krämigt och lagom salt från västerbottenosten. Här är mitt smidiga recept:

Hacka svamp, kalkonskivor, babyspenat och rödlök. Stek på lök, svamp i en klick smör. När det börjar mjuka, svep i spenaten och kalkonen, salta och peppra. Toppa med en burk creme fraiche i valfri fetthalt samt en matsked dijonsenap. Låt det gosa ihop och fyll sedan pannkakorna och rulla ihop. Strö över västerbottenost och sätt in i ugnen på 250 grader tills osten har smält och allt är varmt. Servera med en fräsch sallad.

Riktigt mumsigt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.