Header Image

Spark i baken

Spark i baken är en av Sveriges största träningsbloggar. Terese Alvén är aktuell med boken ”Träna tillsammans med familjen”, en inspirerande bok för föräldrar med barn 0-12 år. Hon föreläser också mycket med utgång från sin förra bok ”Viktig – från matmissbrukare till träningsförebild”, frilansar som skribent och webbredaktör.

Min frukost – müsli utan tillsatt socker, salt eller smaktillsatser

Publicerad,

Min frukost Ola Lauritzson

Ni som följer mig på Instagram (@sparkibaken) vet redan att jag igår hade besök av kostrådgivaren Ola Lauritzson som kom förbi med smakprov på sin nya müsli ”Min frukost” som han utvecklat tillsammans med Frebaco Kvarn. Müsli kan många gånger innehålla både mycket socker och salt, även om det hälsosamma utbudet i flinghyllan definitivt blivit bättre på senaste år. I Olas müsli finns inget tillsatt socker, salt eller smaktillsatser. Istället kommer smaken av riktiga blåbär, jordgubbar, rostade kokosflarn och bitar av råkakao.

I morgonens yoghurtskål innan min cykelklass testade jag havremüslin som var rejält knaprig och mättande. Det var tydlig smak av råkakaon som jag gillade och jag tyckte om att smaken inte var så söt. Det smakar nyttigt men gott och något jag gärna toppar min yoghurt med framöver. Är du nyfiken på müslin så finns den i butik från och med denna vecka.

 

Min frukost Ola Lauritzson

2 Kommentarer

  1. Ser gott ut! Ola kör lite copy-cat på Pauluns framgångskoncept 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *