Spark i baken

Middag med thaifeeling

Kyckling med grön curry.
Kyckling med grön curry.

Dagens middag (och halva veckans matlådor …) bestod av enkel och god thaigryta. Jag stekte kyckling, hade på grön curry-mix, frysta wokgrönsaker, böngroddar, vattenkastanjer och kokosmjölk och kokade upp. Serverade med ris.

Mmmmm.

För att förstärka thaikänslan ytterligare hade jag på mig ett förkläde som jag fick under en matlagningskurs i Thailand för ett år sedan.

Vad ska du äta till middag idag?

Förkläde.
Förkläde.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna (orka mera)

    Haha, en vanlig dag hade jag tyckt din mat såg underbar ut! Idag (efter tre veckor i thailand) är jag dödligt trött på thaimat och dagens middag blev därför…TADAM… julskinka och köttbullar…. nu är det bara morgondagens havregrynsgröt som måste landa i kistan innan jag kan bli människa igen 🙂

    1. sparkibaken

      Anna – jag förstår dig – jag känner också alltid så efter att jag har varit i Thailand. Tror aldrig att jag längtar så efter gröt som efter en sådan resa.

    1. sparkibaken

      De borde komma under denna vecka. Eftersom det har varit ledigheter så har inte alla vinster kommit iväg, men nu ska de flesta vara på G. Det är företagen som skickar ut vinsterna.

  2. Jenny, Halmstad

    Jag åt indisk gryta med kyckling, kikärter och paprika bl a. Och ris. Mumma! Lagade detta igår så både jag och pojkvännen iaf har måndagen och tisdagens lunchlådor klara. Sånt gillar jag! 😀

  3. Petra

    Vi åt samma som ni! Jag var sugen på något hett då det är så kallt ute. Får se om det bli Indiskt i morgon efter en tur på längden.