Spark i baken

Lena Philipsson 25 år som artist

Toast skagen till förrätt.

Jag och Glenn hade en riktigt trevlig kväll. Maten på Ulla Winbladh var fantastisk. Jag åt toast skagen följt av sallad med betor och gratinerad chevre och avslutade sedan med höstäpple med karamell. Mums. Sedan fick maten ligga och marinera i magen medan vi tittade på Lena Philipssons fantastiska show. Kan rekommendera den varmt. Grym koreografi skapad av Benke känd från Bounce (och som nu har ett eget dansgym), vältränade dansare och välkända låtar Och så bjöd Lena lika mycket på sig själv som vanligt. Precis som det ska vara på en bra show.

Chevresallad och wallenbergare.
Chevresallad och wallenbergare.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.