Jag är tacksam över att jag kunde stanna inomhus hela dagen igår – särskilt efter att jag sett en massa snökaosrapporter i media, på Facebook, Instagram och bloggar … Charles har varit hemma hela veckan med förkylning så han var rätt nöjd med att bara stå i fönstret och kolla på snön och plogbilen som åkte fram och tillbaka. Själv hade jag en gravidmassage inbokad, men bästa massören ringde och tyckte inte att jag skulle ge mig ut i snöovädret, istället bokade vi om till en annan dag. Det är bra service det som uppskattas!
På kvällen efter en dag med jobb, mys och lek lagade jag kyckling med honungsglaze i ugn som jag serverade med sallad, quinoa kokt med grönsaksbuljong samt stekt Sakanaki-ost. Det sistnämnda är det som ser ut som en fiskpinne på bilden, men den smakar betydligt godare. Salt och god. Jag smakade osten på matmässan tidigare i höst och handlade med mig flera förpackningar hem.
Jag gillar också Sakanaki-osten men varje gång jag ska steka den smälter den, hur fick den så fast och fin ? Din middag ser mycket god ut 🙂
Själv åt jag ekologisk kassler med morot-palsternacksmos med sallad.
Stek på hög värme i torr panna, cirka 3 min per sida. Rör inte osten förrän du vänder på den.
Tack för ditt svar 🙂
Mmmm! Ost! Blir nog grillad ost här hemma i kväll, inte alls dumt :)!