Spark i baken

Hämtmat och vegetarisk lasagne

Ni som följer min Instagram (sparkibaken) har redan sett vad jag åt för smarrigt till middag igår. Jag och Glenn springer om varandra på kvällarna denna vecka och därför passade det så bra med en mysig kväll med hämtmat när vi båda var hemma i bra tid. Vi har lyxen att ha en av stans bästa japanska restauranger – Itamae – runt hörnan och där köpte jag yakiniku till Glenn och shake mushi (ångkokt lax med japansk majonnäs) till mig. Sedan satt vi och knaprade på underbara edamame framför teven. En härlig vardagskväll med extra guldkant – och för att fira att det endast var två månader kvar till beräknad förlossning.

Idag har jag handlat hem ingredienser till en vegetarisk lasagne. Tänkte testa det här receptet. Varmt och gott i höstkylan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Hej Therese! Vi cyklade på ditt pass i morse och när vi sedan satt och åt frukost efteråt så började vi prata om att du spelar så bra musik på passet! Vi fastnade framför allt för andra låten, alltså den som spelas efter Stiftelsens ”Vart jag än går”. Vore toppen om du kunde berätta vilken låt det är så vi kan fortsätta träna till den nu när du inte kommer köra cykling på ett tag.

    Tack på förhand och tack för ett toppenbra spinning-pass. /Jeanette