Ångkokad broccoli i kastrull på spisen (med grym ånginsats som jag har fått av en bloggläsare), jasminris och lax och cocktailtomater i ugn. Kände inte ens att jag behövde någon sås till. Annars hade det fått bli en klick sweet chili blandat med keso. Älskar den kombon. Men laxen var krämig och god i sig.
Enkelt, snabblagat och gott. Perfekt vardagsmiddag. Dessutom älskar Charles broccoli. Och ris. Och lax. Och tomater. Då blir det en trevlig kväll utan matvägran från vår bestämda 1,5-åring.
Gott. Själv kör jag på en tömma-frysen-skafferiet-matmånad. Både för att frysen är full, det är ekonomiskt och för att det är lite spännande att se vilka kulinariska upplevelser jag kan hitta på. Hittills går det finfint 🙂
Broccoli och lax kan vara bland det bästa som finns. I alla fall broccoli.
det ser riktigt gott ut!