Spark i baken

Hallon, blåbär och jordgubbar

Bästa bären!

Eftersom vi var på Gotland när Charles fyllde 2 år blir det idag födelsedagsfika för honom. Förmiddagens uppgift har därför varit att baka en massa gott – självklart med goda bär i.

Har även hunnit med att lämna över goodiebag-vinsten till en glad läsare med hennes fina son som var ivrig att se vad som fanns i korgen. Alltid kul att hälsa på er som läser min blogg. På tal om det – ni kommer väl ihåg shoppingeventet jag har ordnat för er på lördag, det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig – läs mer här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. maja

    självklart gott med färska bär, men du vet väl att bär man köper förpackade i affären är besprutade och hallon innehåller ofta dåliga bakterier, (om man inte plockar själv) och alla dom där bären var ju dessutom inte svenska!