Spark i baken

Grönsaker till fisk

Middag med Charles.

Jag och Charles åt middag själva igår då Glenn kom hem först senare. Det blev ris och lax i ugn tillsammans med frysta ”grönsaker till fisk” som fick värmas upp med laxen. Grönsakerna kom med bud för några dagar sedan då det är en nyhet i frysdisken. Jag äter ofta upptinade ärtor, men det här var en bra mix som jag säkert kommer köra på igen. Charles älskade de svarta bönorna och jag tyckte smaken på alla grönsakerna var goda. Auberginen såg dock inte så rolig ut men jag gillade smaken. Ett smidigt sätt att få in grönsaker till maten, det är väldigt sällan jag blandar ihop en sallad till middag, istället blir det ångkokt broccoli, rivna morötter, grönsaker i ugn eller cocktailtomater som serveras halverade.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.