I veckan skulle jag laga omelett till mig och Glenn. Nu blev omeletten väldigt misslyckad, det blev snarare äggröra. Men vad gör det, maten var god och det är det viktigaste.
Gillar omelett då det är proteinrikt, mättande, går snabbt att tillaga och det går att smaksätta med vad man vill. Perfekt när det finns rester i kylen att använda eller grönsaker som är på väg att bli dåliga. I min omelett hade jag stekta skogschampinjoner (mycket godare än vanliga), cocktailtomater, rökt kalkon och ost. Ett par drag med svartpepparkvarnen, flingsalt och örtsalt och det blir smaskens. Till omeletten serverade jag ruccola och machesallad, mina favoriter. Toppat med lite salladsdressing.
Ha ha det där såg tyvärr verkligen inte gott ut – men bra att det smakade bra! Jag åt ris och köttgryta till lunch, såg helt grått och färglöst ut men smakade bra’ tur att vi inte äter med ögonen! Kram kram!
Eller hur! Även om maten gärna får se trevlig och god ut äter jag hellre ful men god mat än snygg och äcklig.