Spark i baken

Egenlagad sushi

Sushirulle med tonfisk, gurka och marinerad svamp.
Sushirulle med tonfisk, gurka och marinerad svamp.

Åh, så kul det var att laga sushi. Kocken Joakim Lundblad var duktig på att guida oss hur vi skulle göra och visade hur perfekt tillagat sushiris förbereds. Det viktigaste är visst att skölja riset ordentligt.

Jag och Kelly stod vid en station och testade spännande och annorlunda kombinationer i våra rullar. Vi blev nöjda över resultatet då vi tyckte vår sushi både var snygg och god.

Stolta över resultatet.
Stolta över resultatet.

Är du intresserad av att lära dig laga sushi anordnar Touch of Taste matlagningsskolor med asiatiskt tema. Kanske något för den som har allt?

Färdiga resultatet. Efteråt hamnade vi i sushikoma.
Färdiga resultatet. Efteråt hamnade vi i sushikoma.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. john

    Jag kan inte beskriva med ord hur sugen jag blev på sushi helt plötsligt! Det ser fantastiskt gott och mycket proffsigt ut! Att göra egen sushi tror jag för min egen del är lika stor utmaning som ett 100-kilometerslopp 🙂