Jag gillar inte löskokta ägg. Men det ska inte heller vara för hårdkokt. Helst ska ägget precis ha stannat så att det fortfarande har en krämig gula. Att få ett perfekt kokat ägg, lägga det på en smörad hårdbrödmacka tillsammans med några flagor flingsalt är inte bara fantastiskt gott, det är även ett mättande och nyttigt mellanmål.
Den perfekta äggsmörgåsen
Kommentarer
Lämna ett svar
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
BÄSTA mellanmålet! Och jag har precis samma konsistenskrav på äggen som du. Viktigt det där :-)! Ha en fin dag.
Åh, ägg…världens bästa livsmedel. Och vi gillar det uppenbarligen exakt likadant kokt. 😀
Det enda som fattas är lite majonnäs så är mackan perfekt 😛
Ägg är helt enkelt fantastiskt!
Allvarligt talat! Finns det något som är bättre än ägg? Man kan dessutom springa löjligt långt på dem:
http://pulstagning.blogg.se/2011/july/utkast-juli-25-2011.html