Spark i baken

Cajsa Varg och salladsmix

Matig sallad.

Det blev en sallad till slut, även om jag bestämde mig för att testa Cajsa Vargs matbutik vid St Eriksplan. De hade inte riktigt alla ingredienser som jag ville ha, men å andra sidan var det bra kvalitet och ekologiska grönsaker jag fick tag på. I min sallad landade till slut stekta kastanjechampinjoner, tomat, paprika, machesallad, matvete, buffelmozzarella, olivolja samt vit balsamvinäger.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Spark i baken

      Nja… Pastöriserad ost går bra vilket detta var, men helst bara hårda ostar. Gjorde ett litet undantag.

  1. JOHN

    Nu äter ju inte jag glass själv men för alla som gör det kan jag varmt rekommendera den vaniljglass som finns att köpa hos Cajsa Varg. Äkta glass med enbart grädde, äggula, socker och vanilj från äkta bourbon-stång. Så fort man har glassen i sin hand så förstår man att det är äkta vara då det lilla paketet har en rejäl tyngd. Som kuriosa kan nämnas att det var Margret Thatcher som i unga år, då hon jobbade som kemist, var med och utveckla den emulgeringsmetod som gör det möjligt för industrin att producera 16 liter glass med en vikt av tre gram 😀