Spark i baken

Alternativt julbord

Buffébord.
Buffébord.

Det blev ett annorlunda julbord i år. Men vi åt på samma restaurang för två jular sedan så vi kände igen oss. Maten hade influenser från Thailand, Japan, USA, England och Italien. Godast var räkcocktailen och pastan som tillagades framför en.

Det blev en mysig kväll som avslutades med fyrverkerispaning från balkongen. Hoppas att er jul var härlig med nära och kära. Jag saknade min bror, annars var mina föräldrar, min man och mitt barn på plats.

God förrättstallrik.
God förrättstallrik.
Jag åt Crepe Suzette till efterrätt.
Jag åt Crepe Suzette till efterrätt.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin J

    På mitt julbord fanns igår: vegansk janssons, sill utan sill, falafel, champinjonröra, currystekta minimorötter, stenungsbakat bröd med örtpastej och julmust. Till efterrätt gjorde vi chokladfondue som vi doppade melon, ananas och vindruvor i. Det går att fylla julbordet väl även som vegan :).