Nu har jag haft en intressant förmiddag på redaktionen där jag lärde mig massor. Vi hann även med en god lunch på indisk restaurang. En tikka masala går alltid ner. Hade dock velat ha den lite starkare. Fast jag måste erkänna att jag nog känner mig tillräckligt het i den kvava luften som ligger över stan idag.
Dags att gå igenom mejl, skriva lite och sedan ladda inför kvällens tennismöte!
Åå vad gott det ser ut!! Indiskt har jag nog aldrig testat, måste göra det, helt klart!
Mums, jag älskar indiskt! Är besatt av naanbröd med kokosflingor och russin. Mmm…
Ohhh.. Det är så varmt.. och så jobbigt att äta ”riktig” mat. Får bli en svalkande sallad ikväll!
Då glassen var slut så bestämde jag mig för att testa något nytt och mums blev resultatet!
2,5 dl yougurt
1 näve jordgubbar
1 näve hallon
Små skurna ananasbitar
1 msk smält honung
Mosa jordgubbarna och hallonen, därefter blanda med yogurt, ananas och tillsätt den smälta honungen. Lägg i en plastburk eller liknande och in i frysen 2 h, jättegott!