Spark i baken

Indiskt

Tikka Masala.
Tikka Masala.

Nu har jag haft en intressant förmiddag på redaktionen där jag lärde mig massor. Vi hann även med en god lunch på indisk restaurang. En tikka masala går alltid ner. Hade dock velat ha den lite starkare. Fast jag måste erkänna att jag nog känner mig tillräckligt het i den kvava luften som ligger över stan idag.

Dags att gå igenom mejl, skriva lite och sedan ladda inför kvällens tennismöte!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emme

    Då glassen var slut så bestämde jag mig för att testa något nytt och mums blev resultatet!
    2,5 dl yougurt
    1 näve jordgubbar
    1 näve hallon
    Små skurna ananasbitar
    1 msk smält honung
    Mosa jordgubbarna och hallonen, därefter blanda med yogurt, ananas och tillsätt den smälta honungen. Lägg i en plastburk eller liknande och in i frysen 2 h, jättegott!