Spark i baken

Kolhydratladda?!

God pasta på Vapiano.
God pasta på Vapiano.

Magnus Betnér var som vanligt riktigt ironisk, arg och rolig. Vi fick oss några ordentliga skratt.

Innan föreställningen åt jag och Glenn god pasta på Vapiano. Jag valde en med körsbärstomater och basilika och den var mmmm. Läste förresten precis på Vårdguiden om vecka 30 som jag är i att det är dags för mig att försöka lagra kolhydrater inför förlossningen. Är det inte lite tidigt att börja ladda tio veckor innan utsatt datum? Förresten tror jag inte att jag behöver lägga till mer kolhydrater i min kost, jag äter redan mycket av det nu under graviditeten då jag väldigt ofta är sugen på bröd och pasta.

Dessutom står det att jag ska tänka på att äta rätt. Det känns inte som något problem.  Jag är noga med att äta mycket olika grönsaker, frukter och protein samt äta fet fisk – även om en hel del sötsaker också trillar ner :-).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Magdalena

    Haha, ja nog låter det tidigt. När jag skulle få tredje så kolhydratladdade jag samma dag som det satte igång. Pizza till lunch och pasta till middag och min förlossning tog knappt 20 minuter, det var den laddningen, fniss. Men tanken var god och mätt blev jag.

  2. Elin Wiklund

    Hej!

    Jag laddade med pasta carbonara som min man gjorde iordning åt mig i slutskedet av hemmavärkarbetet, det var ett tips jag fått från en barnmorska. Det var bra uppladdning, lite sent kanske, då jag var öppen 8 cm när vi kom in och vår dotter föddes ganska snart därefter. Men det är bra att äta så sent som möjligt innan man åker in. Lycka till