Lördagen var helt perfekt och det blev mer som en tjejdag än som en möhippa. Men det var också så som Jeanette ville ha det. Efter en dag med besök på Liljevalchs, god lunch på Blå Porten och modevisning på NK åkte vi hem till Christin, en av brudens andra vänner, där vi lagade en trerätters-middag och pratade långt in på natten. Chritin har en cateringverksamhet och lär människor laga mat. Hon är grym på det hon gör, så jag kan verkligen rekommendera henne.
Jag var ansvarig för förrätten som var en äppel- och mandelpotatissoppa toppad med salladslök och en yoghurtsås med rom. Sååå gott. Till huvudrätt blev det sedan gös med dillskum serverat med pumparisotto och pumpaketchup. Och som efterrätt serverades en grillad pistaschkaka med jordgubbssalsa och vaniljmascarpone. Mmmmm.
När jag och Jeanette sedan åkte hem tillsammans konstaterade vi att vi lätt hade kunnat sitta kvar till fem på morgonen och fortsatt diskussionen. Det är underbart när man träffar människor för första gången och det klickar så bra. Vi kommer absolut att fortsätta våra samtal längre fram.
Ojojoj vad gott det lät, lägg upp recept? 😀