Spark i baken

Dags att baka bröd

Nu blir det proffsbakning.

Jag älskar surdegsbröd men har aldrig bakat det hemma. De gånger jag bakar bröd vill jag att det ska gå fort och då kan jag inte starta bakningen någon dag innan. Men, jag hoppas få lite inspiration att testa att baka surdegsbröd under kvällens bloggevent som jag är inbjuden till. Det är ändå dessert- och surdegsexperten Magnus Johansson som ska guida oss. Hoppas på bra tips att dela med mig av till er. Har du bakat surdegsbröd någon gång?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Magdalena

    Bakat surdeg flera gånger och jo, det kräver sin tid men det är inte så svårt- trial and error!

  2. Madde

    Jag har försökt ett flertal gånger men dte blir mest en kladdig klump som börjar mögla efter några dagar. Vet inte riktigt vad jag gör för fel. En dag ska jag lyckas, skam den som ger sig.

  3. Jenny

    Jag fick för mig att testa Leilas pizzabotten baserad på surdeg. Den skulle man börja med 5 dagar innan (vilket var tur att jag läste receptet i så god tid!) men sen blev det väldans goda pizzor också! Bröd har jag däremot aldrig testat men kanske något att ge sig på nu när man ändå är mammaledig! //Jenny

  4. M

    Hej! Gillar din blogg o du verkar helgo! Får jag komma med lite kritik dock…? Förhoppningsvis konstruktiv? Jag tycker det är för mycket produkter som visas i din blogg… nästan varje inlägg innehåller nån produkt/kläder osv…. Vet ej om det är reklam eller ej men det är lite tråkigt… Tycker annars din blogg är suuuper!!! Kram

    1. Spark i baken

      Självklart får du komma med kritik – det är så man utvecklas. Jag visar produkter jag gillar och det är inget jag får betalt för. Jag kommer att fortsätta med detta då jag vet att andra vill höra om nyheter och få inspiration, men blandar det med er personliga inlägg och träningstips. Jag tycker själv det är skönast med en mix. Du får läsa de inlägg som tilltalar dig mest och skrolla förbi de andra helt enkelt 🙂

      1. M

        Okej! Antar att jag inte har samma smak som de flesta… Gillar att höra mer om teknik träning hälsa, kost osv. Gillar inte riktigt det ”kommersiella” om du förstår.. Jag bryr mig inte jättemycket om att ha många snygga träningskläde osv… Men jag accepterar att alla inte är som mig;). Tack för ditt svar! Kram

  5. pilla

    Efter att läst receptet och instruktionerna har det slutat med val av traditionellt jäsbröd för mig även om det skulle vara kul att prova.

  6. Elin

    Jag har bakat och gillat det, dock har jag inte lyckats få en surdegsbas att överleva i kylen. Fast det är väldigt mycket mer tålamodskrävande än till exempel filmjölksbröd 😉