Spark i baken

Promenad genom stan

Limitless var en helt okej film. Den var spännande och tankeväckande. Absolut sevärd. Har premiär imorgon så om du är sugen kan du se den redan i helgen.

Efteråt hoppade vi över minglet i Puma-affären och tog istället en promenad hemåt i den härliga vårkvällen då vi båda längtade efter Charles. Blir helt lycklig av soliga och stillsamma kvällar. I Humlegården satt många och hade picknick. Hur mysigt som helst! Måste få till det någon gång. Nu däremot ska jag göra ordning lite kvällsfika och krypa upp i soffan framför ett ”bakom kulisserna”-program om morgondagens prinsbröllop.

Jag tar visst större steg än min man - men färgglada sulor har vi båda två.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. pilla

    Jag måste hålla med Helen om att det är irriterande att inte se hela inläggen och bilderna. Längtar också till bröloppet imorgon kommer sitta klistrad framför svt play!

  2. Helen

    Hej!
    Tycker du har en bra och välskriven blogg som jag kollar nästa varje dag. Men lite feedback på nya designen; jag tycker det är irriterande att inte se hela inläggen och man måste klicka för att få fram all text. Man hade bättre överblick tidigare och gick smidigare att läsa.