Spark i baken

Test: Salming Shape

Salmings sport-bh framifrån.
Salmings sport-bh framifrån.

Under morgonens cykelklass testade jag en ny sport-bh från Salming. Bh.n finns i svart och vitt och i två modeller – en för mindre och en för större byst. Bh:n Shape är förstärkt vid bysten och fodrad i axelbanden för att ge bättre stöd.

Jag tycker att sport-bh:n är snygg, särskilt i ryggen. Jag testade att hoppa runt i den och den fyllde sin funktion med att hålla bysten på plats samtidigt som den inte skar in någonstans. Det jag inte gillade var att det kändes som att brösten trycktes till för mycket så att de försvann. Men jag tror att den blir grym att ha under mina löppass (som jag kommer återta så fort det inte är halt ute …) då jag absolut inte vill ha något som hoppar.

Snygga ryggen.
Snygga ryggen.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    Har letat efter denna BH sedan jag läste det här inlägget, men inte hittat den här i Norrköping där jag bor. Får nog spana efter den vid nästa besök i storstaden 😉 Jag går på många danspass där det ju är mycket skuttande upp och ner, och letar efter en riktigt bra sport-bh som minskar skumpandet men fortfarande är bekväm, men det verkar vara lättare sagt än gjort 🙂

  2. Rebecca

    Tycker det är lite intressant just med det här med att ”brösten trycks till för mycket så att de försvinner”. Jag jobbar i sportbutik o får ofta kommentaren: ”Jag vill att den ska ge bra stöd så brösten inte rör sig, men den får inte platta till” Hur har man då tänk sig att brösten ska sitta still? Det är klart att man inte alltid behöver ha optimalt stöd då det beror på intensiteten på aktiviteten man kör, men det är faktiskt skadligt att inte ha ett bra stöd. Inte en pik till dig här nu för du har koll på läget;) Men till övriga som tänker mer på utseendet än det bhn faktiskt är till för. Ha isåfall olika bhar till de olika intensiteterna o variera efter behov av stöd:)

  3. Karin J

    Min absoluta favvo är Casalls sporttopp, så skön att man glömmer bort att man har den på sej-som det ska vara. Den håller tvätt efter tvätt och dessutom tar den inte åt sej nån svettlukt alls, ibland funderar jag på om det är nåt riktigt giftigt i den :).

  4. John

    Jaha… Är det så man gör en sport-bh. Det är bara att göra bekväma band som inte känns obekväma och sen göra den löjligt tajt så att brösten inte har en chans att röra sig. Kanske funkar med riktigt spänd gasbinda några varv runt bysten. Då slipper man ju dessutom axelbanden 🙂