Spark i baken

Vitamin Well Sparkling Water

Vitamin Wells nya vatten.
Vitamin Wells nya vatten.

På Sats inspirationsdag fick vi smaka Vitamin Wells senaste produkt Sparkling Water som snart landar på hyllorna i butik. Naturell, blodapelsin och hallon fanns. Jag testade hallon som smakade gott. Produkten innehåller inget fruktsocker och är berikat med vitamin B12, vitamin D, biotin, folsyra samt selen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Popruta

    Jag har aldrig smakat Vitamin Well, tycker dom verkar dyra för lite bubbligt vatten. 😛 Om jag ska dricka smaksatt vatten föredrar jag Loka eller Ramlösa, mango är nog favoriten 🙂

  2. John

    Om man bryr sig om sin kropp så äter man förmodligen allsidigt och man dricker uteslutande helt vanligt vatten. Läsk dricker de som inte bryr sig och som oftast är lite smått sockerberoende. Jag tror att det är jättesvårt att hitta rätt målgrupp. Antingen dricker man läsk (och då inte bryr sig om vitaminer) eller så dricker man inte läsk och föredrar vatten framför det mesta.

    Men det är ju kul att de försöker i alla fall. Men skall jag vara ärlig så föredrar jag nog coca cola i så fall om jag måste dricka läsk. Cola innehåller ju bara naturliga smakämnen medans vitamindryckerna innehåller artificiella kemiska substanser som givetvis framtagits i något labb någonstans 🙂

  3. John

    Det roliga med Vitamin Well är förmodligen att de hela tiden försöker hävda sig på något vis. Efter att man sågat vitamindryckerna i dagspressen för en tid sedan är man nu noga med att poängtera att deras drycker inte behövs om man äter en alldaglig kost. De gör jämförelser med vanlig läsk för att påvisa att deras drycker innehåller hälften så mycket socker. Tydligen passar man därför också på att lansera ett vatten med vitaminberikning som jag antar är riktat mot dem som redan bryr sig om hälsan.