Jag har nu testat att ångkoka broccoli i min mikrovågsugn från Whirlpool. Det var enkelt och gick fort. Vanligtvis ångar jag broccoli i en stor kastrull med insats på spisen, men det här gick lika bra. Broccolin skötte sig själv medan jag stekte min kyckling och gjorde klart det hemlagade potatismoset.
Förresten – nu när jag har en ny mikro behöver jag göra mig av med min gamla som är den äldre modellen av Max-mikron från Whirlpool. Den är svart, har rundade hörn, funkar bra att ställa i en hörna och har lite retrokänslai utseendet. Det är inget fel på den och det går att tillaga kladdkaka i den. Är du intresserad – mejla mig på teresealven(a)hotmail.com och berätta vad du kan tänka dig att ge för den, jag vill bara bli av med den. Obs – du måste själv komma och hämta den.
Tillaga ALDRIG mat i mikrovågsugn! Den kraftiga elektriska och magnetiska svängningen i ugnen sliter sönder molekylerna i maten, och bryter ner antioxidanter så att de i stället blir fria radikaler. Jag rekommenderar att du läser företaget Maxicoms häfte om strålning, där står om ett experiment som en man gjorde. Han vattnade en uppsättning krukor med kokat kranvatten, en annan med mikrat kranvatten. De som vattnades med mikrat kranvatten slutade växa och självdog efter ett tag. Det beror bl.a. på att strålning gör livsenergi stagnerad och skapar s.k. DOR (Deadly orgone). Läs mer på sajten freemagickcourse