Spark i baken

Spinning och BodyPump Thaistyle

Cykling i Thailand!
Cykling i Thailand!

Woohoo! Jag har tränat spinning idag! Det var några veckor sedan sist så det var ett kärt återseende. Det var bra musik men det är onekligen lite annorlunda regler på gymmen här än i Sverige. Tydligen är det okej att trilla in på klassen när som helst, några kom femton-tjugo minuter in. Det verkar också vara okej att sitta och leka med mobilen – och att svara i den om den ringer. Inte riktigt okej enligt mig, men här var det ingen som höjde på ögonbrynen.

Efter cykelklassen blev det BodyPump för tredje gången här nere. Även om vår instruktör är lite virrig är det kul att han blandar mellan olika låtar och program. Inget av passen vi har gått på har haft samma musik under alla låter. Spännande att inte veta exakt vad som kommer även när det är ett förkoreograferat program.

Vi tränar på Tony´s.
Vi tränar på Tony´s.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa Eriksson

    Hej hej!
    Jag undrar vart i Thailand ni är och var gymmet du tränar på ligger och vad det heter. Ska ev åka ner snart med min sambo och vår dotter på åtta måndaer och då vore det riktigt skönt om man skulle kunna gymma lite mellan solpassen 😉
    Tack för en jättebra blogg!

    1. Terese

      Vi är strax utanför Pattaya och gymmet Tony´s gym ligger inne i Pattaya. Tidigare när jag har varit här har vi tränat på California Wow som är mycket fräschare, men nu valde vi detta då de har tennisbana.

  2. JoHo

    Åh! Du ser nästan oförskämt fräsch (och brun!) ut! HÄRLIGT att ni har tid till allt härligt som träning, vila, familj och god mat… njut på!

  3. julia

    Hej =) Vad ni ser ut att ha det bra!
    Jag har precis anmält mig till årets marathon, nu undrar jag hur du tränade för ditt första marathon. Man vill ju vara säker på att man orkar med hela rundan, det är ju en bra bit att springa 😉 I nuläget brukar jag springa långa distanser mellan 1 och 1,7 mil någon gång i veckan, och lite kortare fler gånger i veckan. Känns som en kul utmaning =) Berätta gärna lite om ditt Marathon!
    Stor kram, Julia.

    1. Terese

      Det låter som bra träning tycker jag! Själv har jag inte kommit igång med mina längre pass än – måste ta tag i dem. Kommer att skriva mer om min marathonträning under våren. 🙂

  4. pilla

    Ja, att träna utomlands är en upplevelse utöver det vanliga! Var på några sjukt ostruturerade klasser på Fitness First i Tyskland (det var Less mills conceptet) men även där var ledaren impulsiv och körde efter eget tycke och smak vissa dagar. I Singapore när jag spelade fotbol coh vi hade gym/styrka så hade vi uppvärmning och uppstretching ca 45 minuter, sedan cardio typ 45 och nedvarvning/nedstretching ca 50 minuter. Långa pass – och så tränade man tydligen där. En colombiansk vänn till mig tränar crosstrainer med plastfolie runt magen (!) för att ”det ger mer effekt” eftersom det ger mer effekt?! (denna strategi var vanlig i Bogota enl. henne)… weird!

  5. Mammakropp

    Ha ha…vad kul att prova pass i andra länder. Tack för all inspiration. Har för första gången startat en blogg för att det är dags att slänga ut latmasken och godisråttan!