Spark i baken

Grymt enkel bärdessert

Foto: Tasteline.com, Katja Kristoferson
Foto: Tasteline.com, Katja Kristoferson

Den här desserten lagade Johanna hemma hos mig igår. Receptet kommer från Sarah Dawn Finer och har publicerats på Tasteline. Superenkelt och smarrigt! Något för fredagsmyset imorgon kanske?

För fyra personer:
250 g kesella vanilj
250 g kesella jordgubb/lime
225 g frysta björnbär
225 g frysta blåbär och hallon
6 msk råsocker

Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda samman de två kesella-sorterna. Lägg upp bären i portionsformar (eller i en stor form). Klicka över kesellablandningen och strössla över råsockret. Gratinera i ugnen i 10-15 minuter så att sockret får färg.

Mummmms!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Petra

    Den där desserten är helt fantastisk! Det var jag som intervjuade Sarah medan hon lagade till detta, plus ett gäng andra underbara rätter, på Tasteline. Sann matnjutning!!

  2. Jojohanna

    Åh, vad sugen jag blev. Och väldigt glad, då jag såg att fotografiet är taget av en bekant till mig. Roligt när något sådant bara dyker upp ibland. Ska nog försöka mig på receptet snart, och hoppas att det kommer att se lika snyggt ut. Tack för tipset. Yummy!