Den här desserten lagade Johanna hemma hos mig igår. Receptet kommer från Sarah Dawn Finer och har publicerats på Tasteline. Superenkelt och smarrigt! Något för fredagsmyset imorgon kanske?
För fyra personer:
250 g kesella vanilj
250 g kesella jordgubb/lime
225 g frysta björnbär
225 g frysta blåbär och hallon
6 msk råsocker
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda samman de två kesella-sorterna. Lägg upp bären i portionsformar (eller i en stor form). Klicka över kesellablandningen och strössla över råsockret. Gratinera i ugnen i 10-15 minuter så att sockret får färg.
Mummmms!
Den där desserten är helt fantastisk! Det var jag som intervjuade Sarah medan hon lagade till detta, plus ett gäng andra underbara rätter, på Tasteline. Sann matnjutning!!
Ååh så gott det ser ut 😛 Det ska jag testa någon gång, så slipper sambon dessutom klaga på att jag alltid gör chokladdesserter! 😀
Åh, det där måste jag testa!
Det där lät ju riktigt gott 🙂
Åh, vad sugen jag blev. Och väldigt glad, då jag såg att fotografiet är taget av en bekant till mig. Roligt när något sådant bara dyker upp ibland. Ska nog försöka mig på receptet snart, och hoppas att det kommer att se lika snyggt ut. Tack för tipset. Yummy!
Åh vad smarrigt det såg ut, ska absolut testas inom snar framtid!
Det ska helt klart testas på nästa tjejmiddag. 🙂 Kul att se dig och Charles lite kort igår.
Ser riktigt gott ut 🙂 Får man testa någon dag 🙂