Spark i baken

Test: Naturdiet limited edition

Naturdiet limited edition.
Naturdiet limited edition.

Förra veckan fick jag hem Naturdiets limited edition för att provsmaka. De två smakerna vanilj/chai och choklad/banan tävlar mot varandra om vem som kommer att bli en del av Naturdiets ordinarie sortiment. Fram till slutet av oktober kan alla konsumenter gå in på Naturdiets hemsida och rösta på sin favorit.

Ingen av smakerna blev någon favorit hos mig. Tycker att båda är för söta i smaken. Banan/choklad påminner om godiset banana skid(?) och vanilj/chai smakar för mycket jul för mig. Men så är jag inte heller något fan av vanlig chaidryck. Gillar man banana skid och chai kanske man även gillar dessa drycker? Smaken är ju som baken …

Jag skulle heller inte dricka drycken som ett huvudmål då det är för få kalorier och för lite för att jag ska bli mätt. Däremot fungerar det som mellanmål någon gång ibland även om jag föredrar att göra en smoothie.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikkan

    Jag har svårt att se att man skulle palla att dricka söta godisdrickor istället för riktig mat. Ofta längtar man ju efter salt, peppar och matiga kryddor, känns som upplagt för misslyckande att mena att man skall käka sånt här för att banta. Jag hade känt mig grymt misslyckad iaf som inte att klarat mer än en dag.