Spark i baken

On The Go Blog Awards

Philips on the go.
Philips on the go.

Under några veckor kommer jag och några bloggare till att testa olika produkter från Philips för att se hur bra de passar in i våra aktiva liv. Jag kommer bland annat att testa hörlurar och andra musikhjälpmedel för att förhöja träningen utomhus. Här i bloggen kommer jag att rapportera plus och minus med produkterna och ge mina tips.

Inom kort kommer första testningen :-). Då jag älskar att testa roliga saker och dela med mig av sådant jag gillar ser jag fram emot detta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jane

    Skoj! Och Stort Grattis till vinsten i förra tävlingen gumman!! Välförtjänt och jag är glad att den gick till dig!! <3 Kramar!

  2. Lotta

    Hej! Har läst din blogg i stort sett sedan start, och måste få tacka för all inspiration. Idag har jag varit ute och joggat min längsta runda någonsin, 15 km! Oftast springer jag 5 – 10 km, men idag kände jag mig inspirerad av Göteborgsvarvet att jag bara fortsatte. Skönast av allt – när jag kom ”i mål” hade jag fortfarande spring i benen. Nu ska jag anmäla mig till ett antal lopp (bl.a. Götenorgsvarvet nästa år). Har dig att tacka för mycket träningspepp, TACK 🙂 Många kramar