Halloumisalladen på restaurang Chutney i lördags var så god att jag blev inspirerad av att göra en enklare variant hemma idag till middag. Jag stekte champinjoner, cocktailtomater och halloumi samt kokade bulgur som jag blandade med färsk koriander, finhackad gurka, olja, balsamvinäger och örtsalt samt serverade till en klick keso. Smakade inte som lördagens middag, men det var gott och fräscht ändå och passade bra som vardagsmiddag.
Dagens middag
Kommentarer
Lämna ett svar
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Tack för ett bra middags tips, super gott och enkelt
ville bara tipsa om en god variant, qinoua blandat med spinat och en god gravad lax till det:D mums!
Ser jätte gott ut! Jag har aldrig smakat på Halloumiost, borde säkert prova. Är den gjord på getmjölk?
För mig blir det äggröra och Halloumiost till frukost idag! (:
Haha lite läskigt. Läste Bellas blogg nyss, och hon hade nästan gjort en likadan sallad 🙂
Hehe, du och Blondinbella verkar ha tänkt lite samma sak när ni bestämde middag ikväll 😉 Blev lite kul när man tittade in på era bloggar efter varandra 🙂
Haha. Jag såg det också. Var lite konstigt att läsa Bellas blogg och se en variant på vad jag också åt 🙂
Såg jättegott ut! 🙂 Det var riktigt länge sedan jag åt Halloumi..