Spark i baken

Test: Craft underställstrosor

Underställstrosor från Craft.
Underställstrosor från Craft.

Under några veckor så testar jag och några andra bloggare kläder från Craft. Vi ger feedback till företaget och presenterar våra åsikter i bloggarna. Både ris och ros lyfts fram.

Veckans plagg är Craft Pro Zero Boxer som är ett par underställstrosor som värmer och skyddar nu när det är så kallt ute. Trosorna kan användas vid aktiviteter utomhus som löpning, skidåkning eller varför inte under pulkaåkningen? Jag tycker dessuom att de fungerar bra riktigt kalla dagar att ha på sig till vardags om inte ens byxor är alltför tajta. 

Trosorna är inte särskilt romantiska eller snygga, men det är inte heller meningen. Vill man vara fin så får man tyvärr frysa lite …

Byxorna är tillverkade i 100 procent polyester. De har lite längre ben än vanliga boxertrosor och framtill finns ett vindstopp för att inte bli nedkyld om det blåser kallt.

På en skala från 1-5 ger jag trosorna betyget 4. De fyller sin funktion och sitter skönt på kroppen. Anledningen till att de inte får högsta betyg är att jag tycker designen kunde ha varit lite roligare – även om det är ett funktionsplagg är det alltid kul med snygga saker.

Vill ni läsa de andra bloggarnas recensioner gör ni det här: Kenth, Sara, Sofia, Karin och Emil.

Se förra veckans test av vintertights.

Nästa vecka kommer nästa recension!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ulrika

    Ja, jag har ett par likadana och man kan ju inte anklaga dem för att vara översexiga direkt.. Men ett måste kalla dagar när man ska ut i spåret – helt klart!

  2. Lene

    Kari Traa (www.karitraa.com) har deilige ulltruser i fine farger! Jeg klarer meg ikke uten når det er så kaldt. Bare et tips.. Takk for en fin blogg, forresten 🙂