Spark i baken

Spinningfrälst

Haha. Jag kan inte riktigt komma till ro innan jag har checkat av mejlen, och jag blev så glad när jag läste detta att jag vill dela det med er:

”Hej Terese, vet inte om du kommer ihåg att du tipsade mig om att jag skulle testa spinning. Vi mejlade i augusti tror jag. Nu när det är jul vill jag passa på att skicka en liten julhälsning till dig och tacka dig för tipset! Jag har provat spinning och har blivit förälskad i träningsformen redan på första gången! Tusen tack för tipset, jag mår bättre, ser alltid framemot måndagar och älskar känslan att ge precis allt på cyklen! Önskar dig och dina nära och kära en riktig god jul! Kram från Berlin /Hannah”

Svar: tack Hannah för att du skrev och berättade hur det går för dig. Det är sådant som sprider träningsglädje – och kanske inspireras någon annan nu av att testa spinning (eller någon annan träning) efter att ha läst din kommentar. God jul och kram! Lycka till med spinningkarriären 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hej! Jag har en fråga angående spinning. Jag tycker det är en väldigt rolig träningsform men har inte tränat på väldigt länge. Om man ska träna ett spinningpass vid 10.30 på förmiddagen vad bör man äta innan och hur långt innan för at inte må illa?
    Elin

  2. Tina

    Hej! Gillar också spinning, men har på senare tid börjat må riktigt illa under spinningpassen. Detta bara under spinningen och inte under andra träningspass. Vad kan detta bero på?

    Kram och God Jul! 🙂

  3. anna

    vi körde spinning idag på idrotten i skolan, det var första gången jag testade det och jag tycker det var jätte kul. jag har jätte svårt för att ha andra runt mig när jag tränar eller utövar sport överhuvudtaget och därför har jag inte komit igång med någon sorts träning även fast jag hemskt gärna vill börja gymma eller liknande, men under spinningen idag brydde jag mig inte alls om dom andra och bara körde på och flåsade, flämtade och svettades i mängder. det kändes riktigt bra 🙂

  4. LottaN

    Prövade också spinning lite sporadiskt och gillade det mer och mer, men den stora skillnaden kom när träningskompisar övertygade mig om att skaffa spinningskor! Vilken skillnad! Äntligen inga ”skridskofötter” på passet! Och äntligen fick instruktörernas ”tryck och dra” en helt ny innebörd! Rekommenderar det verkligen!