Spark i baken

Lucka 6 Vinn VIKTIG – från matmissbrukare till träningsförebild

julkalender6

I dagens lucka finns min fösta bok, VIKTIG – från matmissbrukare till träningsförebild. Under jul och nyår är det många som mår dåligt över mat och sin kropp, då jag vet att många redan har hittat inspiration till ett friskt liv genom min bok vill jag ge möjlighet till fler att få läsa om mina upplevelser och förhoppningsvis hitta kraften att steg för steg kämpa sig ur ätstörningen.

I vinsten ligger TRE böcker som väntar på varsin vinnare, alla böcker får en personlig hälsning från mig i försättsbladet.

Tävlingsreglerna och mer information om julkalendern hittar du här.

För att tävla, skriv en kommentar till detta inlägg.
Svara på frågan: Vilken stad bodde Terese i när hon blev som sjukaste i sin ätstörning?
Motivera varför DU vill vinna.

(Obs, var noga när du skriver din mejladress, det är via den jag kontaktar vinnaren.)

Lycka till!
6_viktig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Skulle väldigt gärna vilja vinna boken, dels för att jag skulle vilja vara lite påläst innan vi ses i maj på vårt event, men även för att boken i sig faktiskt verkar vara riktigt bra. Du har en historia som du delar med dig utav som verkligen har fått mig intresserad och som jag tror skulle hjälpa mig en hel del då jag faktiskt känner att jag hamnat i en dålig spiral när det kommer till mat och träning. Det vore därför bra att få veta hur andra har det och få lite mer perspektiv på det hela.

    Svar: New York

    Kram Sanna

  2. My Thulin

    New York,
    Vill gärna vinna boken då jag tycker den berör ett viktigt ämne som jag gärna läser mer om för att försöka förstå va som egentligen händer.

  3. Malin J

    New York!

    Har länge kämpat med mat och motion
    behöver ännu mer inspiration.
    Glöden lyser kanske inte lika starkt var dag,
    då kan det vara skönt att bläddra och se – hon hade det som jag!

  4. Anna

    New York

    Detta är ett ämne som verkligen intresserar och berör mig. Jag skulle vilja vinna för att få läsa om ett viktigt ämne.

  5. Hanna

    New York!
    Jag har redan läst boken, då lånad från biblioteket, och vill vinna ett exemplar att ha i bokhyllan för att påminna mig själv att en kan bli frisk från sina ätstörningar.

  6. Ellen

    Svar : New York
    Jag har varit förkyld hela hösten och har inte kunnat träna och i veckan visade det sig att jag har lunginflammation. Då jag inte kan träna har jag tyckt si och så om min kropp. Men igår såg jag mig i spegeln och tänkte jag duger precis som jag är och det var en skön känsla att känna . Så nu hoppas jag få vinna så jag får läsa har ju tid med det nu 🙂

  7. Carola Erdestål

    Hejsan !

    Svar på frågan : New York

    Ett ämne som intresserar mig är kost,hälsa ,motion. Vill läsa din bok den låter både bra .Alltid trevligt att läsa få bli inspirerad och lära av andra . / Vänligen Carola

  8. Karin

    New York.
    Jag läser din blogg nästan dagligen. Det hade varit intressant och veta lite mer om vad som hände innan och få lite bakgrund till den person du är idag.

  9. Mirjam

    Jag är gärna med och tävlar, svaret är New York! 🙂
    Jag skulle vilja vinna eftersom det är så lätt att hamna i en ätstörning som träningsfantast. Gränsen mellan att tycka att hälsa är viktig till alldeles för viktig är hårfin, och jag skulle vilja läsa din bok och lära mig av dina erfarenheter!
    Ha det så bra!

  10. Elin Lundqvist

    Svaret är New York! Önskar vinna denna VIKTIGA bok om att vi alla kan lära oss av varandra och förändra vårt förhållningssätt till mat & kropp.

  11. Petra

    Hej Terese! Svaret på frågan tror jag är new york!

    Jag vill vinna boken för att jag behöver den just nu. Jag har hamnat i en sådan dipp i depressionen och i sömnen.och min kropp gör ont på många sätt så jag inte alls kan träna någonting. Går hos en naprapat nu så jag får träningsförbud efter behandlingarna. Jag är totalt ur form och kan inte komma i form heller eftersom att jag kan som mest gå korta promenader nu. Svårt att motivera sig på många sätt nu. Med en gammal ätstörning i bilden så är den otroligt jobbig att hålla borta när det blir så att jag inte får träna. Det är först då att jag känner att jag är rädd att tappa taget om mig själv. Men jag vill inte dit så jag nyper ihop för glatta livet. Jag tänker verkligen inte hamna där nere igen. Men jag har tränat mycket de senaste åren. Det har fått mig att vilja äta och njuta av allt jag vill. När jag inte längre rör på mig så blir det lite identitetskris
    Vem är jag då? Hur fungerar min kropp utan träning.? Det känns som att jag är i en ständig process, och skulle behöva en liten push och inspiration som jag fick första gången jag läste ”VIKTIG”

    Jag har redan läst boken. Så det är kanske själviskt att önska den till mig själv. Men jag behöver den verkligen, för du är en så stor förebild för mig 🙂

    Varma julkramar / Petra Viklund