Spark i baken

Lyx vs budget – Adidas by Stella McCartney kontra H&M

Till säsongen SS14 hade Adidas by Stella McCartney ursnygga plagg (som vanligt) med marmorerat print. Vill man däremot inte lägga ner allt för mycket pengar på träningskläder kan jag tipsa om att H&M nu till hösten har en fin långärmad träningströja i ett liknande tryck. Men till betydligt lägre pris.

Marmorprint

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nettan

    Har du tips på bra kvällsmål som gör magen glad och man sover bra. Både efter man har tränat men även kvällsmål när man inte gjort det.

    Sedan skulle jag behöva tips på smoothies som mellanmål och gärna andra. JAg har själv en ätstörning som jag har börjat blivit frisk ifrån men är fortfarande rädd och osäker vad jag ska äta till mellisar. Så gärna tips på de och kvällsmål. 🙂

    ps. glad jag hittade din blogg…blir nog en follower nu 😀

    1. teresealven

      Välkommen hit! Jag tycker om fil med flingor på kvällen, eller varför inte gröt, det är snällt mot magen och mättar bra. Ska tipsa om mer mellanmål i höst, det är lätt att fastna och äta samma saker varje dag. Grattis att du börjar bli frisk från din ätstörning. Fortsätt kämpa!

      1. Nettan

        JA snälla du kan du komma med tips(gärna mått typ 2dl av de etc) för att det inte blir för lite(har lätt att de blir de tyvärr för mig) men som är anpassat efter ett bra mellanmål och kvällsmål. Jag älskar nötter, musli, flingor, yoghurt, kesella, keso bär och frukt, gröt, torkad frukt, russin etc. Så jag blir verkligen glad av sånna tips

        Btw. älskar din blogg 😉