Spark i baken

Powerwalk med sonen

morgonpromenad

Charles vaknade som vanligt tidigt och ville ha upp sin mamma. Då det var strålande väder ute frågade jag om han ville ta en promenad och till min glädje svarade han ja. Det var klart värt att kliva upp tidigt och få en härlig stund med min son. Tröttheten försvann också tack vare den friska luften och solljuset. Det blev en rask promenad till ett öde Humlegården där vi lekte en stund i parken samt sprang på löparbanan. Därefter promenerade vi hem förbi ett bageri och handlade med oss frukostfrallor.

Löparbanor Östermalm

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nadja

    Jag blir så peppad av dom här bilderna : ) sitter just nu hemma med en gigantisk tvillingmage, men så hämtade vi hem vagnen igår och gissa hur mycket jag längtar efter att komma ut på raska promenader i frisk morgonluft! Det ska bli så underbart. Och att kunna leka ordentligt med min stora kille : ) ja, det kommer helt enkelt att bli ljuvligt!

  2. Lotta

    Hejsan! Jag skulle så gärna vilja ha lite råd och tips. Jag vill så gärna bli bättre på att springa, särskilt nu på sommaren. Det känns så trögt, jag tar mig lätt ut och är disciplinerad men däremot tryter lusten och orken när jag väl är ute. Igår sprang jag fem km på 29 min och i maj sprang jag ju ändå Gbg-varvet, på 2 tim och 15 min vilket jag var nöjd med. Men oftast blir mina joggingturer 4-7 km ca tre gånger vecka. Sen har jag nog slarvat med kosten, jag äter för lite och för sällan. Peppa mig! Hur ska jag orka springa längre, bättre, få resultat! Känns som om jag stampar. Alltid 6-minutstempo och bara nån gång ibland springer jag lite längre. Inför Varvet 12, 16 km några gånger men jag vill ”få in det i mig” och framförallt inte tänka att det är skitjobbigt när jag är ute. Tack och kram!!!