Spark i baken

Träna till bra pris

Eftersom jag aldrig går i butiker och handlar längre (hurra för webbshoppar när man har två små barn!) var jag inne på H&Ms sajt nyss och shoppade byxor till mig då jag just nu är lite mitt emellan gravidbyxor och mina vanliga jeans i storlek. Jag vill ha bekväma byxor som är snygga och känns bra på kroppen.

Vet inte om H&M känner av mitt träningsintresse på webben, men jag fick i alla fall upp reklam för deras sportkollektion. Ser att de har fått in en tenniskjol – kul! – samt flera snygga träningsplagg. Så dagens shoppingtips blir att kolla in H&M om du är på jakt efter kläder att träna i till bra pris.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Hej, jag är en äkta soffpotatis som nyss bestämt mig för att ändra på det. Ska börja jogga/gå/springa PRECIS så som du föreslår!! Så glad att jag hittat hit! Nu till problemet, jag äger inga träningskläder alls. Vad ska man börja köpa? Jag vill inte gärna ha tajts, tror inte att jag är redo att visa rumpan än.. Och min mjukisbyxor i bomull är otympliga. Med vänlig hälsning, Åsa

  2. ankan

    Hej Therese! apropå något annat men jag vill minnas att du skrev nån gång att du skulle lägga upp en liten reccension på den där spinningcykeln du köpt hem, har du gjort det och jag missat det eller kommer det ännu?:) Tack för en bra blogg!

  3. Anna - Yogamala

    I löv webbshopping. Eller på rensvenska postoder…pendeln går fram och tillbaka. När jag var liten var det mycket postorder-shopping (fanns inga butiker där jag bodde) och jag drömde och tummade på alla sidor med fina kläder från postorderfirmans kataloger. Nu fönstershoppar jag på webben istället (bor igen där det inte finns så mycket butiker har inte möjlighet att köra till stan så ofta med små barn) och beställer. Frekvent besökare hos Videobutiken i byn…där posten lämnas ut.. 🙂