Spark i baken

Tre träningstights under 200 kronor

Oftast kostar träningstights flera hundra kronor – ibland runt tusenlappen om de är gjorda i något extra bra material eller har någon särskild funktion. Men det finns också budgetalternativ. Det är inte alltid (eller snarare oftast) de håller samma kvalitet som de dyrare alternativen, men gillar man att uppdatera sin träningsgarderob ofta och kanske ha något mer trendigt plagg gör det inget om det inte håller mer än någon säsong.

Ni som är trogna läsare vet att jag flera gånger har skrivit om de trendiga mönstrade tightsen i höst, och jag har fortfarande inte tröttnat. Just nu vill jag inte handla nya plagg – bättre att vänta till i vår när jag kommer igång och tränar efter graviditeten. Men om jag skulle få önska skulle jag gärna utöka min träningsgarderob med de tre snygga budgetalternativen ovan. Tycker de är ursnygga alla tre! Träningsbyxan i mitten kommer från H&M, de övriga från Gina Tricot – och byxorna kostar endast 199 kronor styck.

Äsch … kanske ändå måste ta en liten runda på stan idag och kolla in dem ordentligt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Hm fast jag håller inte riktigt med, tycker det finns många bra budgetalternativ och tycker nog inte att mina dyrare träningskläder håller så speciellt mkt bättre ändå

    1. Spark i baken

      Det är väldigt blandad kvalitet på de billigare. Har både plagg som hållit länge och andra som tappar form efter någon tvätt.