Spark i baken

Tävla i Spark i bakens adventskalender

Adventskalendern, första advent.

De senaste åren har jag haft en julkalender med vinster varje dag i december fram till julafton. I år har jag ändrat detta till en adventskalender där ni kommer få se vinsterna varje söndag och sedan ha en vecka på er att tävla. I vår första tävling ligger följande i potten:

Vinn en hårborste från Braun med balsamliknande effekt!

Tävla och vinn hårborsten som är en helt ny innovation i världen av hårvårdsprodukter. Borsten ändrar hårets utseende genom att ge omedelbar glans och mjukhet. Lucy Liu är ansiktet utåt för hårborsten som garanterar en ovanligt skonsam borstning och samtidigt tar bort det statiska i håret. Värde: ca 599 kr

Fråga: Vad är det för teknik som borsten innehåller för att motverka statiskt hår? (Tips: kolla in hemsidan)

Vinn rakapparaten Braun Series 7 Shaver 790cc

Tävla om rakapparat från Braun. Med Brauns innovativa teknologi och snygga design uppnår du den perfekt rakningen. Nu har du möjlighet att glänsa ikapp med Real Madrids fotbollstränare José Mourinho som är ansiktet utåt för Brauns rakapparater. Värde:
ca 3 795 kr.

Fråga: Var är det för typ av funktion som göra att rakapparaten är så lätt att rengöra? (Tips, kolla in hemsidan)

Vinn underbara funktionstrosor – Wonder Hipster

Funktionstrosor i hipstermodell från SOC/Stadium. Tillverkade i ett snabbtorkande material, fria från sömmar för bästa bekvämlighet. Finns i färgerna ljungrosa, mintgrön, lila och svart. Damstorlek; one size. 10 vinnare får hem varsin trosa!

Fråga: Vilken färg vill du ha på trosan om du vinner?

För att tävla:

Skicka ett mejl till [email protected] och märk mejlet ”advent 1”. Svara på en eller flera av tävlingsfrågorna för att vara med och tävla. Skriv även med din postadress dit eventuell vinst ska skickas. Senast lördag 3 dec behöver jag ditt svar. Nästa söndag publiceras vinnarna och en ny tävling kommer upp.

Lycka till, och glad första advent!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.