Spark i baken

Skön och effektiv start

20111031-084735.jpg

Efter morgoncykling och avlämning på förskolan har jag nu parkerat mig med min dator på ett café för några timmars skrivande.

Fick förresten frågan om jag inte kan starta en Nikeplus-utmaning åt er läsare i november. Är det något ni vill? Svara gärna här i kommentarsfältet. Och har ni tips på vad ni skulle vilja att vinnaren vinner i sådana fall?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Spark i baken

    Fler som vill vara med? Vill ha minst tio tävlande om vi ska köra … kommentera på så att jag vet att ni vill att jag ska skapa en grupp.

  2. Anna

    Ja! Jag skulle vara den första som skulle anmäla mig till en Nike+utmaning med spark i baken 🙂

    Nike running har en utmaning just nu med en gps-klocka i potten, men där verkar ju folk vara elitlöpare och man har inte en chans om man är vanlig motionär.

    Tycker också som Elin att man kan ha ett 1:a pris, och sedan lotta ut något bland övriga som inte har möjlighet att springa som en galning?

    Tycker inte att det behöver vara så märkvärdiga priser, men om jag får önska så vore det ju kul med en vindjacka eller löparskor som passar i höstrusket. Eller löparhandskar. Eller en plats på Blogger Bootcamp.

    Får man vara med om man powerwalkar eller går med barnvagn?

  3. Elin

    jag vill 😉
    kanske något större pris till de tre första och lite mindre vinster bland övriga deltagare? kanske fråga Nike om de vill sponsra med kläder för vinterlöpning? 🙂