Spark i baken

Vinn vatten

Persika - nyhet från Vitamin Well.

Vitamin Well släpper i höst ett kolsyrat vatten med smak av persika. Vitamin Well Sparkling Water är berikat med vitamin B12, vitamin D, biotin, folsyra samt mineralen selen. Det innehåller inget socker och är smaksatt med naturliga aromer. Sparkling Water är ett vitaminberikat alternativ till traditionella mineralvatten.

I veckans tävling vinner 5 tävlande 12 flaskor vardera.

För att tävla:
– skriv en kommentar till detta inlägg och berätta vilken smak du önskar att Vitamin Well skulle ha på sitt mineralvatten.
– senast den 5 september kl 12:00 måste jag ha ditt bidrag, då utser jag vinnarna.

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Hej!
    Jag skulle tycka det var gott om Vitamin Well fanns i smaken Rabarber/Fläder, känns som en uppfriskande och läskande smakkombination!

  2. ANNA

    Skoj med tävling igen! 😀

    Jag gillar oväntade kombon, så varför inte blåbär/lime. Tror jag hade varit mycket ”läskande” (ett uttryck min mamma använder alldeles för ofta)

  3. Jonna

    Jag vill verkligen vara med och tävla!
    Jag tycker att Vitamin Well borde ha smaken Kiwi på deras Sparkling Water. Den skulle smaka lite syrligt men ändå fräscht.

  4. Dieseldoris

    Jag skulle bli superduperduper glad om dom kunde komma med smaken -Apelsin/mango – en riktig törstsläckare som man kan behöva efter ett svettigt träningspass och behöver fylla på depåerna igen =D

  5. felicia

    Hej Terese!
    Skulle jag få röra om i grytorna och välja smaksättning, så skulle jag vilja testa något helt annorlunda – vi blir matade av nya frukter på vattensmaker, men varför inte testa gurka? Det hade jag velat ha:)

  6. Emily

    Jag hade tyckt att ett mineralvatten med smak av fläder skulle vara gott. Tänker alltid på somrarna som barn när jag äter/dricker saker med flädersmak.

  7. Helena

    Hej Therese!
    Jag hade gillat smaken blåbär/hallon, syrligt söt smak =)
    Hoppas och håller en tumme för vinst!

    Ps ses på ruffie på söndag, tjoho!

  8. Åse

    Då Hallon är min absoluta favorit vad jag än äter eller dricker och det redan finns vill jag nu efter sommarens blåbärsplockning önska blåbär. Eller varför inte hallon/blåbär. Svensk sommar!

  9. Ingrid

    Så bra at Vitamin Well kommer med kullsyre! Siden jeg er veldig glad i eplejus, skulle jeg gjerne testet en vitaminvannvariant med eplesmak!

  10. jennie

    Jag skulle önska att Vitamin Well fanns i smaken Vattenmelon/Fläder.
    Jag tror stenhårt på den smaken,! Melon/Fläder ger en fräsch god smak som skulle passa alldeles utmärkt som återhämtnings dryck efter ett hårt pass och oj så gott!:)

  11. Ida

    Jag skulle gärna vilja ha Ananas/cocos, speciellt nu när det blir vinter så man kan drömma sig bort till något exotiskt land för en stund =)

  12. Maja

    Jag önskar verkligen att Vitamin Well kunde ha mineral vatten smaksatt med passions frukt! Det är något med den frukten som är helt underbart, en blandning av sött och salt (syrligt..)

  13. Maria Petri

    Svarta vinbär vore en spännande smak ! Vore underbart med några flaskor vatten berikat med vitaminer, då jag har brist på folsyra och B12!
    kram Maria

  14. Klara

    Hej,
    Jag skulle vilja ha en Vitamin Well Gojibär smak. Det sägs ju att det är världens nyttigaste bär. Goda är de också!

  15. Angelica

    Kiwi/päron vore ju underbart fräscht och gott. En favorit just nu är Funlights sommarsmak med kiwi. Den blandat med lite mineralvatten med päronsmak blir otroligt läskande och ett jättebra alternativ till läsk. Därför tror jag att kiwi/päron vore en jättebra smak!

  16. monika gustavsson

    Älskar svartvinbär. Den smaken önskar jag Vitamin Well skulle ha på sitt mineralvatten!

    Hoppas på tur. Behöver ta hand om mig lite extra just nu!

    vh
    Mamma Monika

  17. Fredrika

    Åh, jag skulle vilja att det fanns mineralvatten med basilika och limesmak.
    En uppfriskande och inte så söt smak!

  18. Charlotte

    Hej! Jag skulle önska att Vitamin Well kom i kokossmak! Så att man kan drömma sig bort till en strand och tänka att man dricker ur en riktig kokosnöt, vore inte det härligt?! 🙂 Tack för en bra blogg!

  19. Fanny

    Tack för en underhållande blogg du inspirerar!

    Jag vill gärna vinna lite vatten, vilken lyx! Jag skulle vilja ha smaken mango som även är min favorit frukt.

    Tack

  20. Anna

    Jag skulle vilja att Vitamin Well kom i lakritssmak! Jag älskar lakrits i alla former, men har aldrig sett det som smak i vatten. Jag tror det hade varit gott! 😀

  21. Matilda

    Jag skulle älska vitamin well med smak av passionfrukt. Älskar passionfrukt i typ alla olika former; dricka, godis, choklad, efterrätt. Tror de hade passat riktigt bra i vitamin well. Blir sugen av de bara genom att tänka på det.

  22. Sofie

    Hej! Åh vad gärna jag hade vunnit lite sparklande vatten. Jag är diabetiker och dricker ganska mycket cola light vilket jag borde dra ned på… En övergång till vatten vore guld och en start med 12 flaskor skulle ge mig en kick att försöka detoxa mig…
    Jag har rötter i Värmland – jag skulle önska mig hjortonsmak (tänk om man till och med kunde få med smaken av nygräddade våfflor när man sedan drack hjortonflaskan… det vore maxat! hehe!)

  23. Ida Rindsäter

    Tror det blir smarrigt om Witamin Well smaksatte sitt vatten med krusbär! Blir nog riktigt fräscht och gott!

  24. Anna

    Jag vill tävla! Jag skulle önska att det komen Vitamin Well med smak av grönt äpple! Jag älskar gröna, syrliga äpplen *Mums*

  25. suzan

    Jag vill vara med och tävla och skulle vilja att Vitamin Well kom med smaken blåbär, en av mina absoluta favoriter i våra svenska skogar!!