sandrasinspiration

Status

Vincent: Det har varit en riktigt lekfull helg för Vincent. Han är frisk och det är full fart hela tiden – han trivs på förskolan och älskar att leka med sina kompisar. Han skrattar, busar, trotsar lite, men är för det mesta väldigt snäll! En riktigt rolig ålder.

Helgen: Vi har haft en fullspäckad, men rolig helg. I fredags var vi på VIP – förhandsvisning av Snövit the musical. Riktigt bra och ni kan läsa om det inlägget här. Vi spenderade nästan hela lördagen hos våra fina vänner här i stan. Vi har följts åt sedan innan Vincent och Frank, som deras jämnåriga kille heter, föddes. Vi gick samma föräldrakurs månaderna innan BF. Killarna lekte en massa och vi åt både mellis och middag hos dem.
Vi var på bio i lördags och såg Arne Alligator – ingen höjdarfilm att se på bio, men det visste vi såklart inte innan. Rekommenderar den inte tyvärr, Vincent tyckte den var rolig i ungefär 15minuter… Vi har lekt massa med Calle, en vän till familjen och kikat på pappa Stefans innebandymatch.

Kommande vecka: Veckan kommer bestå av massa jobb – lämnade redan in lite kläder för återbruk som vi har även denna vecka på kontoret. Läs om det här. Ska få med mig någon på frukost på Black Friday på tuna park på fredag tänkte jag, kostar bara 29kr så det kan vara mysigt och så ska vi fira en pingla i Strängnäs på lördag. Fina Jeanette (om ni vet vem Frank Andersson var – en känd brottare, så kanske någon har koll på Jeanette, hans fd fru.) Vi är bjudna på hennes 35års fest och det ska bli såååå kul!!! På söndag har vi bokat julbord med min familj på Westerqwarn. Har hört bra om det, så det ska bli roligt – årets första julbord lagom till 1 advent. Vi ska även julpynta under söndagen tänkte jag, MYS!!!

Träning: Det flyter på som förra veckan, har gått ner runt 2,5 kilo och tycker det är så skönt att komma ut i friska luften för promenad eller löpning. Man vänjer sig fort vid att behöva gå ut när det mörknat och med en bra podd i hörlurarna så funkar det bra. Jag har dock alltid ett öra fritt från en lur, så att jag ska kunna höra annat – trivs inte helt i mörkret måste jag säga.

Samarbeten: Det kommer komma upp i alla fall ett samarbete denna vecka, håll utkik!

Hoppas ni får en bra vecka! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.