sandrasinspiration

Häng med på räkkryssning

Vi valde helt till att börja med helt rätt dag, det var så skönt väder- strålande sol och värme. Vi åkte från Torshälla utanför Eskilstuna, dit båten M/S Havsörnen kom och plockade upp oss för att åka mot Västerås hamn för ett kort stopp.

Under första halvan av resan, som totalt gick på 3 timmar, fick vi frossa i räkor eller tacos (för den som inte gillar skaldjur) och dricka lite bubbel, öl eller det man själv tyckte om till. Vi valde att äta och dricka lite innan vi gick upp på däck för att lapa lite av den sista solen. I Västerås hämtade båten upp ytterligare gäng av människor som skulle på och börja äta.

Så mysigt att kunna sitta ner och prata, njuta av mat och ha det allmänt trevligt medan trubaduren som fanns ombord spelade. Under tiden som båten åkte tillbaka mot Torshälla blev det ett musikquiz som trubaduren fixat iordning. Så trevligt, även om vårt lag inte presterade särskilt bra haha! Men det blev lite härlig stämning mellan borden 🙂

En mysig tripp som kändes lagom lång och som vi gärna gör om igen. Båten var inte knökfull, så det kändes lagom. En supermysig kväll helt enkelt! ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.