sandrasinspiration

Minns ni snövit?

Igår tog jag, min moster och min gudson Liam bilen till Stockholm för att gå på VIP – förhandsvisning av Snövit the musical på Göta Lejon.

Jag fick ett mejl förra veckan med inbjudan från Dröse och Norberg med biljetter för 4. Så vi välkomnades med röda mattan, fotografer, popcorn, godis, dryck mm. Supertrevligt! Alltid lika roligt också att spana på kändisar som är inbjudna. 🙂

Vi mötte upp Stefan på plats som jobbat och som också skulle följa med oss och se musikalen.

Vi var även inbjudna till VIP – förhandsvisning av Robin Hood the musical för någon månad sen. Men Snövit tyckte jag för min del var bättre. Den var både gullig, rolig och fint gjord. Stefan gillade Robin Hood mer.

Detta är en perfekt julklapp eller present till någon som uppskattar musikaler. Jag skulle definitivt kunna se Snövit igen. ?

Här ovan är två bilder som jag tog från Dröse och Norbergs instagram. På nedre bilden står vi till vänster, dock precis bakom ena dörrkarmen ? Detta var innan insläpp.

Absolut helt klart värt att se denna musikal. Snövit är ju alltid snövit även om denna hade en ny tappning. Så mysig!!!

TACK för att vi fick komma och se denna musikal ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.