sandrasinspiration

Tack för att du förenklar ett hektiskt småbarnsliv

I samarbete med @doonascandinavia har vi använt oss utav detta magiska babyskydd, som på bara några sekunder trollas och blir till en vagn. Det är lika enkelt som det låter- på bara ett knapptryck vecklas hjulen ut och man kan enkelt göra de ärenden man tänkt utan att behöva flytta på bebisen.

Vi har använt doona babyskydd ända sedan februari och vi har inte varit missnöjda en enda gång. Vi använde oss utav ett ”vanligt” babyskydd från att Vera föddes och jag kan medge att jag var lite skeptisk till att prova ett nytt när vi fick nys om doona. Ni vet väl själva vilket vanedjur man är… Men tänk så bra det blev. Jag ångrar inte att vi fått testa på detta babyskydd, snarare tvärtom- hade velat haft detta från början.

Tänk bara vilket bra babyskydd för en nyförlöst förälder, som annars ska kånka på ett tyngre babyskydd när återbesöken är på BB, eller när man ska besöka BVC. Inte alltid- speciellt i dessa covid tider, som man har partnern med som kan hjälpa. Vilken bra investering är inte doona då! Som jag sa, ett enkelt knapptryck och bebisen kan rulla i ett tryggt skydd. Och man behöver varken slita ut sin egen rygg eller bebis ur skyddet ner i vagnen.

Det har varit så skönt att inte behöva väcka Vera. Om vi vetat att vi ska iväg och hon blivit trött innan, så har vi sövt henne i doona och rullat ut henne till bilen där hon fortsatt sova så skönt. Lika så när hon somnat i bilen och vi stannar och hoppar ur, så sover hon vidare 🙂

Vi har ännu några månader kvar för användning av vår doona innan Vera växt ur det och vi kommer njuta. Hur ska vi kunna klara oss utan detta sen? Haha, vi älskar det! ? #doonascandinavia #babyskydd #babyskyddmedhjul #amvinase

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.