sandrasinspiration

I samarbete med Poolgiganten

I samarbete med https://poolgiganten.se/ tänkte jag, eftersom vintern stundar runt hörnet, tipsa om lite bra fördelar som poolgiganten har för att göra poolen redo för vila till nästa års varma dagar.

Något som är bra att tänka på, som gäller även när poolen är öppen på sommaren, är ju att alltid dra för poolöverdraget som man har om man åker hemifrån. Just för att barn och djur inte ska få syn på vatten och antingen bli nyfikna på att bada eller råka ramla i. Detsamma gäller under vintern och för att skydda både pool, barn och djur från att beklagligt ramla i så finns det smarta vinterplåtar som är gjorda för att ligga ovan poolen, men som tål mycket snö. https://poolgiganten.se/pooltillbehor/pooltackning/vinterplatar/. På så sätt skyddas poolen mot snö, is och kyla och barn och djur ser att något ligger där. Annars är det väldigt lätt att falla i om det bara är snö som skyddar. Dessa plåtar kan försvaras på varandra under sommaren, så de tar inte onödigt mycket plats.

Det finns också mycket saker som man ska tänka på när man stänger igen en pool inför vinterhalvåret. För visst är det inte bara glassiga dagar i solen, man måste också kunna ta hand om poolen.

Det man måste tänka på är när hösten börjar smyga sig på och vattentemperaturen sjunker under tio grader. Då är det dags att vinterförvara poolen. Och när man ska göra det är det 6 punkter man bör gå igenom för att göra poolen klar för just vintern. https://poolgiganten.se/support-faq/vinterstangning/

• Inlopp / Bräddavlopp / Slangar.

• Cirkulationspumpen.

• Filter

• Värmepump

• Jet-Stream

• Tömma pool

Alla dessa punkter gör ju inte bara poolen vinterredo utan det är ju som med det mesta man tar hand om – sakerna håller. Både i tid och i fräschhet.

Det som är bra med poolgiganten är att de gör kostnadsfria hembesök i Stockholm, Göteborg och Malmö. De har en bred erfarenhet som de gärna delar med sig utav och på så sätt blir allting både lättare och roligare för kunden.

De har också en väldigt bra frågespalt på hemsidan där man kan klicka sig in för att få reda på lite mer specifika frågor.

Det viktigaste jag lärt mig, som har en pappa med pool sen ungefär 18år tillbaka, är att tar man hand om poolen på rätt sätt så håller den. Och för att göra just det är det väldigt viktigt att kunna vinterförvara den på rätt sätt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.