sandrasinspiration

Hitta stilen

Herregud vilken eftermiddag / kväll jag fick tillsammans med Ellen och Marianne från stilstudion och Sofia från tuna park !!! ??? Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att jag är så så så tacksam, om det ens räcker? Jag vann 5000kr att shoppa för tillsammans med dem på tuna park i en ”hitta stilen” tävling. Och jag har absolut hittat just min stil och vilka plagg som bäst framhäver min kropp. Stilanalysen som ingick i detta kan ni läsa här. Min stil är en blandning av clean och romantic, med inslag av creative.

Jag hade tittat ut lite kläder och accessoarer i förväg som jag lagt undan och andra klädesplagg köpte jag i samråd med stilstudion efter vad jag önskat ha mer utav och vad vi kommit fram till på stilanalysen. Jag la även undan ett par skor, ett par likadana som jag har idag som blivit lite slitna. Men Marianne hittade ett par skor som var liknande mina, men mer nätta och gav förslag på dem. Så det blev dem istället. Inte för att dem tyckte det, utan för att jag gillade dem mer. Det var jag som fick säga efter att jag provat varje plagg vad jag kände om dem och om jag skulle komma att använda dem. Jag tyckte om allt som stilstudion rekommenderade mig och lät mig prova. De är så duktiga dessa tjejer och supertrevliga är dem med! Vilken rolig kväll det här blev! Jag är så glad och så innerligt tacksam för denna vinst. Hur ofta får man chansen att gå loss och shoppa fritt för 5000kr? Det är så mycket pengar! Galet! ??

Jag skulle verkligen (detta är inget samarbete) vilja rekommendera stilstudion, de kan sin sak och de vet vad de pratar om. Dem får verkligen till stilen och gav mig så mycket självförtroende ikväll, vilket jag har väldigt lite av när det gäller min kropp. Jag ska börja lyssna mer på Stefan som jämt säger att jag är fin, för jag fick samma bekräftelse av tjejerna idag. ?

Stilstudion lyckades även pricka in det vi fått fram på stilrådgivningen innan och förstått vilken stil jag var ute efter. Det blev sååå bra och jag är helnöjd:) Jag har ju garanterat inga problem med vad jag ska ha på mig imorgon eller resten av veckan… ??

Det blev alltså shopping av detta:

Ett par snygga skor och en superfin mössa från Scorett.

En söt mindre plånbok som jag får i min lilla Malene Birger väska, från Väsk affären.

Två sköna koftor, en snygg vit enkel skjorta, snygga byxor och ett par strumpbyxor från Vero Moda.

Underkläder – en fin bh och tre trosor från Lindex.

En underbar päls från MQ. 500kr rabatt, hur bra? 🙂 Och en härlig blus även därifrån.

En fin kjol från Only. ???

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.