sandrasinspiration

Wow jag kommer känna mig så mycket finare framöver

I eftermiddags hade jag mitt första möte med stilstudion ✨ Jag vann en tävling via tuna park för ett par veckor sedan som de hade i samarbete med stilstudion. Ett pris om stilrådgivning och shopping för 5000kr på tuna park. Tuna park är alltså ett köpcentrum här i Eskilstuna 🙂

Fick lite bubbel när jag kom och träffade Marianne, tyvärr kunde inte Ellen medverka. Men jag får träffa båda två och även Sofia som har hand om centrumledningen på tuna park när jag ska shoppa om ett par veckor 🙂 Marianne var i alla fall supergullig!

Idag fick jag tips om färg och personlighetstyp jag är och min egen kroppsform. Jag kunde aldrig gissa att jag hade en timglas figur, att jag ska framhäva min midja som Stefan alltid sagt i flera år. Jag har alltid försökt dölja den, avskytt den egentligen och aldrig velat framhäva den. Men fick absolut andra tankar om det nu när Marianne visade mig hur jag ska tänka. Så spännande! Kommer bli så kul att shoppa tillsammans med dem. Få ännu mer tips och råd. Tills dess ska jag ta kort på 5-10 av mina favoritplagg här hemma och ta med till det tillfället. Och spara en del plagg om jag hittar något jag tycker är fint via nätet tillexempel.

Ser så mycket framemot nästa träff, ska bli sååå kul : ) Tänk att JAG vann detta, TACK igen !!! 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.